Webinar: Napredno korištenje Kahoota

Kahoot, popularna aplikacija za kvizove, više nije novost u hrvatskim školama. Mogućnost igre u učionicama svakako motivira učenike i izaziva puno emocija bez obzira radimo li sa prvašićima ili srednjoškolcima. No, Kahoot ima i nekoliko naprednih opcija koje se rijetko koriste. U ovom webinaru ćemo pričati o tome kako zadati Kahoot zadaću, kako igrati Jumble, kako započeti i voditi debatu uz korištenje Kahoota i kako ga iskoristiti za anketiranje.

Vrijeme: 10.4.2018. u 19.00 sati

Mjesto: https://www.profil-klett.hr/edukacije

Voditelj: Miljenko Hajdarović je diplomirao povijest i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2005. godine radi obrazovanju u osnovnim i srednjim školama. Zaposlen je u Srednjoj školi Čakovec gdje poučava Povijest, Sociologiju, Politiku i gospodarstvo i Građanski odgoj i obrazovanje. Intenzivno koristi i proučava korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije u poučavanju. U cjelovitoj kurikularnoj refomi bio je član stručnih skupina za Povijest i Politiku i gospodarstvo. U izdavačkoj kući Profil Klett radi kao urednik digitalnih sadržaja za Povijest.

NAPOMENA: za sudjelovanje se morate prijaviti na https://www.profil-klett.hr/edukacije (nakon što se otvori najava za ovaj webinar)